Share |

Palvelumme

Huollot ja korjaukset

Huollot teemme ammattitaidolla ja huolellisesti moottoripyöriin, mopoihin, skoottereihin, mönkijöihin, moottorikelkkoihin ja muihin alan kamppeisiin. Huollot tehdään joko huolto-ohjelman mukaan tai vaihtoehtoisesti voit jättää pyöräsi meille katsottavaksi vaatiiko se mahdollisesti huoltoa. Huolloissa ja korjauksissa käytämme joko alkuperäisiä tai laadukkaita tarvikeosia. Voiteluaineina toimii Castrolin tuotteet.

Moottoripyörien dynamometritestaus ja kuristukset

Tehonmittaus ja tehonrajoitukset esimerkiksi 35kw, eli A2 ajokortille sopivaksi. 

Koneremontit

Koneremontit ja vahvistukset. Teemme kunnostukset ja muutostyöt kaikkiin merkkeihin.

Turbotuksia

Turbotuksia teemme lähes kaikkiin prätkiin ja mielellämme vastaamme kysymyksiisi, jos pyöräsi vaatii lisää vetoja. Turbosarjat tehdään yleensä jokaiseen kohteeseen tarpeen mukaan, mutta joihinkin pyöriin saa ihan perussettiä jolla pääsee alkuun. Galleriassa on turbopyörä kansio, josta voi käydä katsomassa malleja eri laitoksiin. 

Ulkonäkö

Ulkonäön kohennukset tehdään fightereihin, customeihin ja miksei vaikka mopoihinkin. Valmistamme esimerkiksi haluamasi lasikuitukatteen mielesi mukaiseksi, jolloin saat tuotteen millaista ei kaikilla muilla vielä ole.Joitain katesarjoja, sivuposkia ja alakatteita on myös valmiina suoraan myytäväksi. Jos sinulla on tarvetta osille tai kokonaisratkaisulle, niin laita palautetta ja katsotaan voimmeko olla sinulle avuksi! Katso galleriasta esimerkkipyöriä ja tuotteita, joissa näkyy muun muassa lasikuituisia osia mallikohtaisesti tai sovitettavaksi mielesi mukaan.

Madallukset

Joskus pyörä voi olla liian korkea, jolloin hallinta vaikeutuu. Myös prätkäsi ulkonäkö voi kaivata madallusta ja meiltä löytyy lääkkeet näihin vaivoihin!

Alumiini ja muut hitsaukset

Suoritamme myös hitsaustöitä alumiinille, ruostumattomalle ja mustalle. Laitteina ovat tig ja mig.

Ultraäänipesu

Välillä kaasuttimet kaipaavat tarkempaa pesua ajan saatossa kertyneen hapettuman ja muun lian takia. Rakenne usein ei anna mahdollisuuksia mekaaniselle puhdistukselle ja silloin ultraäänipesu on paikallaan. Voit toimittaa kaasuttimet joko osina tai kokonaisena pesuun. Säiliö on 3l joten kaikki pestään mitkä astiaan mahtuvat.

Muuta

Sopimushuolto Modular box:in mönkkäreille, mopoille, mopoautoille ja moottoripyörille.

Kolarikorjaukset

Teemme kolarikorjauksia ainakin Fennia, Tapiola ja Pohjolan vakuutusyhtiöille (pl. IF). Sinun ei tarvitse kuin tuoda/ hinauttaa ajoneuvosi meille ja me hoidamme loput.

Talvisäilytys

Talvisäilytyspaikkoja tiloissamme tarjolla n. 65. Varauksia otamme vastaan aina ja kannattaakin olla ajoissa, jotta pyöräsi ei jää ilman suojaa. Tilamme on lämmin ja vartioitu, joten pyöräsi on turvassa läpi talven. Talvisäilytykseen kuuluu akun ylläpito ja rengaspaineiden tarkistus keväällä. Tarvittaessa kevyt pesu tullessa ja lähtiessä. Talvella on myös hyvää aikaa tehdä huollot ja muutostyöt!

Huolehdithan itse haluamasi vakuutusturvan säilytyksen ajaksi.

Kesäaikaan otamme esimerkiksi moottorikelkkoja säilöön!

Kuljetuspalvelu

Pyörien kuljetukset hoidamme turvallisesti pakettiautolla. Haemme ajokkisi esimerkiksi huoltoon jo talvella, jotta ei tarvitse keväällä sesongin aikana seisottaa pyörää huollossa ja luonnollisesti palautamme työn suoritettuamme sen kotiisi! Kuljetushinnat voit tarkistaa hinnastosta. Ajokauden ulkopuolella noudot huoltoon veloituksetta 30km säteellä.

 

buell_saksassa.jpg